Over ons

Welkom op de website van Landelijke rijverening, Pony- en Menclub Nimmerdor. Onze locatie ligt centraal gelegen in midden Nederland naast het prachtige landgoed Den Treek. 
Doordat het direct aan de A28 ligt, is onze accomodatie goed bereikbaar.

Op deze website kunt u informatie vinden over de accommodatie en over de activiteiten die we organiseren. Dat zijn bijvoorbeeld rij- en menlessen met eigen paard/pony, clinics, (onderlinge) wedstrijden en Bixie wedstrijden voor de jeugd.

 

De vereniging is in 1945 opgericht. Voor leden van Nimmerdor staat een accommodatie ter beschikking bestaande uit 2 royale binnen maneges en een gezellige foyer. Daarnaast hebben wij 12 evenementenstallen en 2 paddocks.

De afmetingen van de binnen maneges zijn 20×40 en 30×60 meter.

 

Er worden dressuur- en menlessen gegeven waarvan leden gebruik kunnen maken.

De uitrij mogelijkheden zijn optimaal:

Het complex is gelegen aan een van de mooiste natuurgebieden van Nederland “Landgoed den Treek”. Tegen betaling kan het landgoed vergunning verlenen om gebruik te maken van de aanwezige ruiterpaden. 

 

Naast de activiteiten die door en voor leden worden georganiseerd, worden er ook regelmatig men-, Bixie- en dressuur wedstrijden en clinics gehouden, waaraan zowel leden als niet leden kunnen deelnemen.

 

De activiteiten en wedstrijden worden door de leden zelf georganiseerd. Een van onze “stokpaardjes” is de jaarlijkse indoor menmarathon waarbij de aansluitende finale altijd spannend is. Ook organiseren we traditiegetrouw jaarlijks voor vele menliefhebbers in de regio onze herfst menrit. 

 

Er bestaat de mogelijkheid de manege met alle faciliteiten te huren. De accommodatie is zeer geschikt voor het houden van keuringen, shows, clinics, cursussen, instructies, kampioenschappen en eventueel andere evenementen. Eén of beide binnenbakken zijn te huur, met of zonder gebruikmaking van de kantine.