Over ons

Onze vereniging  ligt centraal gelegen in de provincie Utrecht, direct aan de A28.  De vereniging is in 1945 opgericht.  Voor leden van Nimmerdor staat een accommodatie ter beschikking bestaande uit 2 royale binnen maneges en een gezellige foyer. Daarnaast hebben wij 12 ruime evenmentenstallen en 2 paddocks.

De afmetingen van de binnenmaneges zijn 20×40 en een van 30×60 meter.

 

Er worden dressuur, men en binnenkort ook springlessen gegeven waarvan leden gebruik kunnen maken. De uitrij mogelijkheden zijn optimaal.

 

Het complex is gelegen aan een van de mooiste natuurgebieden van Nederland “Landgoed den Treek”. Tegen betaling kan het landgoed vergunning verlenen om gebruik te maken van de aanwezige ruiterpaden. Naast de activiteiten die door en voor leden worden georganiseerd, worden er ook regelmatig Men-, bixie- en dressuur wedstrijden gehouden, waaraan zowel leden als niet leden kunnen deelnemen.

 

Een van onze “stokpaardjes” is de jaarlijks terugkomende Indoormarathon waarbij de aansluitende finale de spanningen weer hoog doen stijgen. De activiteiten en wedstrijden worden door de leden zelf georganiseerd. Ook organiseren we traditiegetrouw jaarlijks voor vele menliefhebbers in de regio onze Herfstrit. Het uitvoeren daarvan vindt plaats op vrijwillige basis.

 

De accommodatie is zeer geschikt voor het houden van keuringen, shows, clinics, cursussen, instructies, kampioenschappen, shows en eventueel andere evenementen.

 

Er bestaat de mogelijkheid de manege met alle faciliteiten te huren.